res video      gal foto      arh video

Evanghelizare in jud.Neamt si Bacau - 2014

ev2014
O săptămână de cer pentru județele Neamț si Bacău
 1-9 Martie 2014 (Galerie foto)
O săptămana de cer cu experiențe deosebite cu oameni minunați - într-un cuvânt clipe minunate și nu uitați:  ”cu ajutorul lui Dumnezeu pe anul viitor!” - acestea au fost cuvintele pe care ni le-au transmis frații Cazacu Cristi & Christian și Gălpâian Sami care au venit din Torino-Italia ca să participe alături de noi la acest minunat eveniment care are loc an de an pe raza județelor Neamț și Bacău, eveniment găzduit de către Biserica Penticostală Elim- Piatra Neamț. Sub  coordonarea  atentă  a  pastorului  Liviu  Axinte  împreună cu întreaga echipă de organizare și coordonare a bisericii gazdă, evenimentul care a fost planificat cu multă vreme înainte la întâlnirea de lucru a comitetelor celor două județe implicate a avut loc în perioada 1-9 Martie 2014.
img 6248    Ziua de sâmbătă 01 Martie a fost o zi de neuitat, când sute de frați din diferite zone alețării s-au strâns pentru a se ruga și a cere binecuvântarea Domnului peste perioada de război spiritual ce avea să înceapă odată cu sosirea tuturor slujitorilor care au răspuns la apel și care a fost și va rămâne un timp de neuitat așa cum foarte frumos spunea pastorul Pascaru Nelu din Botoșani referitor la această mare lucrare ”minunate clipe, frumoase prietenii, dorințe reînnoite de dedicare și jertfire,  oameni salvați,  oameni vindecați.  Un triplu efect:  slujitorii  au plecat încărcați  spiritual  în  urma  orelor  de  părtășie,  bisericile  slujite  s-au  înviorat,  iar  oamenii nemântuiți au auzit că au o șansă de salvare și în toate acestea Dumnezeu a fost glorificat. Biserica ”Elim” Piatra Neamț a fost în acestă săptămână de evanghelizare ca o bază militară puternică bine organizată de unde slujitori  din  întreaga  țară,  cu  o  puternică  încărcătură spirituală, bine echipați după ore de rugăciune și partășie porneau să-și împlinească misiunea ce le-a fost încredințată, aceea de a ajuta pe oameni să găsească o cale către cer.” Dumnezeu ne-a binecuvântat pe toți, atât pe noi ca și gazde cât și pe frații slujitori care s-au  implicat  dar  mai  ales  bisericile  care  au  fost  slujite. 
     A fost  un  an  binecuvântat  și  parcă sărbătorind  18  ani  de  activitate  în  această  lucrare  un  număr  destul  de  însemnat  de  slujitori (aproximativ 200 de participanți) atât localnici cât și veniți din toate colțurile țării și chiar dinafara acesteia au răspândit mesajul evangheliei în peste 80 de localități. Zi și noapte, timp de șapte zile, biserica Elim din Piatra Neamț, asemenea unui stup de albine  bine  organizat  se  ocupa de  toate  cele  necesare  pentru  a  duce  la  bun  sfârșit  lucrarea încredințată de Tatăl Ceresc.
    Împărtășind  cu  noi  entuziasmul  său,  unul  dintre  studenții  bisericii  noastre, Radu Păstrăvanu spunea: ”Multumesc Domnului pentru ca în acest an am avut bucuria de a participa în această lucrare frumoasă alături de frați cu experiență de la care am avut multe de învățat. Am avut parte de momente de părtășie binecuvântate și ne rugăm ca Domnul să facă să crească sămânța pe care noi am aruncat-o. Cu ajutorul Domnului aștept următorul an ca să mă implic și să învăț cât mai mult.”
     Fratele Onisim Ciuriuc, slujitor al Domnului în biserica Betleem din Alexandria, TR a spus: ” Pentru mine a fost prima dată  când am participat la această acțiune îmbogățindu-mă anul acesta cu o experienta de neuitat! Am slujit în Bacău, Horia, Pârâul Sec, Răcăciuni și Verșeni, împreună cu frații Cazacu din Torino, precum și cu cei din Mândrești cât și cu fratii Tanasă din Tolici. Voi continua să mă rog pentru unii frați întâlniți pe teren implicați trup și suflet în bisericile pe care le-am slujit și dacă Domnul mă va ajuta, anul viitor voi veni și cu câțiva lideri din Teleorman să experimenteze bucuria de a fi în linia întâi! ” Unul dintre reprezentanții grupului Eben- Ezer ne-a transmis de asemenea un gând de bun  augur:  ”Misiunea  de  la  Piatra  Neamț  a  însemnat  un  timp binecuvântat  de  Domnul.  Îi mulțumim Domnului că am avut încă o data harul să-L slujim dar mai presus de aceasta, îi mulțumim că ne-a binecuvântat să avem parte de o părtășie sfântă și înnălțătoare alături de atât de mulți frați din întreaga țară. A însemnat un timp în care ne-am apropiat de Domnul și dincolo de oboseală și slăbiciuni, am simțit puterea cuvintelor din versetul ”Pot totul în Hristos care mă întărește!” și nu vom uita remarca fratelui prezbiter Pintilei Marcel: ”Israelitilor nu uitati de jarul care l-ați luat din misiunea aceasta aprindeti focul unde mergeti. Dumnezeu are nevoie de noi”.
     Daniel Purece, prezbiterul uneia din bisericile evanghelizate a transmis de pe front: ”au fost  seri  extraordinare  în  prezența  Domnului,  prin  cântări  de  laudă,  predică,  rugăciuni  și mărturii  de  vieți  transformate.  Locul  de  închinare  a  fost  plin  seară  de  seară  printre  ei numărându-se și prieteni ai casei Domnului, dintre care o parte și-au exprimat dorința de a-L urma pe Dumnezeu” Ne rugăm ca atât jarul luat, cât și focul lăsat în locurile în care s-a vestit mesajul dragosteilui Dumnezeu să aprindă zone noi de evanghelizare și acest eveniment să capete amploare, astfel ca de la an la an să ducem tot mai departe solia încredințată smulgând cât mai multe suflete din mâinile celui rău și ducându-le în prezența lui Dumnezeu. De asemenea, pentru cei care doresc să se implice în această activitate atât spiritual cât și financiar sau material pentru anul următor se poate face aceasta contactând direct conducerea Comunității Penticostale ”ELIM”- Piatra Neamț.
       Galerii Poze:
Evanghelizare Piatra Neamt:
dsc_9562.jpg dsc_9563.jpg dsc_9564.jpg dsc_9565.jpg dsc_9568.jpg dsc_9569.jpg dsc_9575.jpg dsc_9577.jpg dsc_9578.jpg dsc_9579.jpg dsc_9580.jpg img_6257.jpg img_6258.jpg img_6259.jpg img_6261.jpg img_6266.jpg img_6267.jpg img_6269.jpg img_6274.jpg img_6275.jpg img_6277.jpg
"Maslinul" - staruinta in rugaciunea :
img_6216.jpg img_6217.jpg img_6218.jpg img_6221.jpg img_6224.jpg img_6227.jpg img_6228.jpg img_6229.jpg img_6232.jpg img_6239.jpg img_6242.jpg img_6248.jpg img_6249.jpg img_6251.jpg  
Evanghelizare Piatra Neamt - fratii romi:
img_6279.jpg img_6282.jpg img_6283.jpg img_6285.jpg img_6286.jpg img_6288.jpg img_6293.jpg img_6295.jpg img_6296.jpg img_6297.jpg img_6298.jpg img_6299.jpg img_6301.jpg img_6302.jpg img_6303.jpg   
   

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Biserica Penticostala ELIM - Str. Lotrului Nr. 5, cod 5600 loc. Piatra Neamt

Login Form